Vliegen Kroatië


Vliegen naar Kroatië

Voor de oorlog in Kroatie – toen nog Joegoslavie, was dit land zeer populair onder vakantiegangers. Tegenwoordig is Kroatie vrijwel helemaal hersteld; zowel qua bouw als infrastructuur. Vliegen naar Kroatie is zeer aan te raden. Met de auto neemt het ongeveer 3 dagen in beslag en met het vliegtuig bent u in 2 uur in Kroatie.

De schitterende kusten, de eilandjes en het mooie weer zorgen er voor dat u een geweldig vakantie beleeft. Kroatie biedt ook de Mediterrane gezelligheid, het buiten eten in pittoreske straatjes en de mooie natuur. Vliegen naar Kroatie kan naar verschillende steden, men kan vanaf Nederland en omstreken naar Dubrovnik, Split, Zagreb, Zadar en Rijeka vliegen. Kroatie komt weer helemaal terug als vakantieland.

Wist u dat Kroatië de schoonste zee van het Middellandse Zee gebied heeft? Dit bleek uit onderzoek van het Kroatische Ministerie van Milieubescherming is gebleken dat 97,4% van de Kroatische stranden geschikt is bevonden om te zwemmen. Ideaal dus om er met uw kinderen heen te gaan.

De stranden in  Istrie, de regio Like-Senj, Zadar en Sibenik-Knin zijn dan ook zeer geschikt is om te zwemmen. Kroatië wordt begrensd door Slovenië, Hongarije, Servië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro en via de zee grenst het aan Italië. Een schitterend land ook om door te reizen.

De bekendste steden zijn Pula, Opatija, Split, Zadar en natuurlijk; Dubrovnik. In Dubrovnik waant u zich in andere tijden, prachtige witte kalk huizen, trapjes, kleine balkonnetjes met kleurrijke bloemen geven u het gevoel in Italie rond te lopen. Heerlijke terrasjes en geweldig eten. Maar natuurlijk ook winkelen. Dubrovnik is het waard. Blijft u vooral ’s avonds in Dubrovnik en zie de zon onder gaan. Het is dan heerlijk cool en sprookjesachtig.

Meer aanraders: het Nationaal Park Plitvicemeren, het historische centrum van Porec, de historische stad Trogir en de St. Jameskathedraal in Šibenik.

Ga direct naar alle aanbieders van vliegtickets en vluchten naar Kroatië!

 
 Zoek naar goedkope vliegtickets naar Kroatië

  • Vliegfabriek.nl
    Vliegfabriek.nl is een jonge, moderne vliegticket maatschappij die voornamelijk op internet actief is
    Vliegtickets.nl
    Vliegtickets.nl heeft bijna alle landen in haar bestand. Een makkelijke en overzichtelijke website om je goedkopen vliegticket te kopen.