Vliegen Dominicaanse Republiek


Vliegen Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is zeer snel uitgegroeid tot de meest populaire vlieg vakantiebestemming in het Caribische gebied. De Dominicaanse Republiek is bekend om zijn all-inclusive resorts gelegen aan witte palmenstranden. Dit land staat garant voor zon, plezier en ontspannenheid. Vooral ook het serviceniveau is hoogstaand.

U vindt daar woestijngronden, regenwouden, verborgen lagunes, mysterieuze valleien en prachtige grotten; een hele wereld in het klein.

De zonaanbidder gaat vooral naar Punta Cana en Bavaro aan de Oostkust. Wilt u meer avontuur dan kiest u voor Noordkust, met badplaatsen zoals Sosua en het surfparadijs Cabarete. Maar ook Puerto Plata en Luperon zijn zeer eneverend. Wilt u rust, dan kunt u dat vinden in Bayahibe. De ligging in het Nationale Park del Este en aan de Caribische Zee zorgt voor een echte topbestemming. Vanuit Bayahibe kunt u prachtige excursies ondernemen naar droomeilanden als Catalinita, Saona en Catalina.

Met een direct vlucht bent u in 8 uur gearriveerd. U landt dan op een van de volgende vliegvelden; Punta Cana of Puerto Plata. De voertaal in de Dominicaanse Republiek is overigens Spaans.

 
Zoek naar goedkope vliegtickets naar De Dominicaanse Republiek

  • Vliegfabriek.nl
    Vliegfabriek.nl is een jonge, moderne vliegticket maatschappij die voornamelijk op internet actief is
     
  • Vliegtickets.nl
    Vliegtickets.nl heeft bijna alle landen in haar bestand. Een makkelijke en overzichtelijke website om je goedkopen vliegticket te kopen.

De volgende vliegvelden worden bereikt door goedkope luchtvaartmaatschappijen: