Vliegen Cambodja


Vliegen naar Cambodja wordt steeds gemakkelijker. En gelukkig maar, want Cambodja heeft zeer veel moois te bieden. Zo is Siem Reap erg in trek. Siem Reap is een van de snelst groeiende steden van Cambodja. En dit komt voornamelijk door het immens tempelcomplex Angkor Wat. De tempel Angkor Wat is een hindoeïstische tempel en wordt beschouwd als het grootste religieuze bouwwerk ter wereld. Met een oppervlakte van de provincie Utrecht is dat ook niet zo vreemd.

Siem Reap-Angkor International Airport (REP) is het 7 kilometer buiten de stad gelegen splinternieuw vliegveld van Siem Reap. Daarmee is Cambodja klaar voor de toerist. In ongeveer 14 uur bent u vanuit Nederland in Cambodja, vergelijkbaar met de reis naar Thailand.

Cambodja wordt steeds toegankelijker voor toeristen die een rondreis willen maken door de prachtige waterrijke natuur, oude monumenten (tempels, paleizen en tombes van de Khmer) en schitterende steden als Phnom Penh en Angkor.

Zeer bijzonder en berucht zijn de overblijfselen uit de Franse tijd; veel huizen zouden zo in Frankrijk kunnen staan en stokbrood is overal te koop. En aan de golf van Thailand vind je prachtige stranden, een heldere zee en de stralende zon. De stad Sihanoukville ontwikkelt zich dan ook heel snel tot de badplaats van Cambodja.

Was Cambodja vroeger alleen voorbestemd aan packpackers, ook de minder avontuurlijke reiziger komt hier tegenwoordig aan zijn trekken. Dus vlieg naar Cambodja!

 
Zoek naar goedkope vliegtickets naar Cambodja

  • Vliegfabriek.nl
    Vliegfabriek.nl is een jonge, moderne vliegticket maatschappij die voornamelijk op internet actief is
     
  • Vliegtickets.nl
    Vliegtickets.nl heeft bijna alle landen in haar bestand. Een makkelijke en overzichtelijke website om je goedkopen vliegticket te kopen.

Ga naar de vliegvelden van Cambodja

Andere websites over Cambodja
Alles over Cambodja