Vliegen Bulgarije


Vliegen Bulgarije

Vliegen naar Bulgarije gebeurt steeds vaker. In de media is steeds vaker te horen over dit prachtige land. De laatste tijd ook steeds meer als vakantieland en land dat veel doet aan uitgaansgelegenheden. Zo heeft de populaire jongerenradiozender SlamFM daar ook een Club geopend. Bulgarije lijkt het nieuwe Spanje te worden.

Je kunt vanuit Nederland op Bulgarije vliegen naar Varna, Sofia en Burgas. Wil je naar het strand, dan zijn Varna of Burgas aan de Zwarte Zee echte aanraders. Luxe hotel, geweldige restaurants en cafe’s en discotheken. En het voordeel; het is er goedkoop. Doe dan ook even de cultuursteden als Plovdiv en Sofia aan.

Door de schitterende steden, de imposante gebergtes, de vriendelijke bevolking en de prachtige stranden heeft Bulgarije alles in huis voor een geweldige vakantie. Voor de ondernemende reiziger is er ook op actief gebied veel te doen. Zo kun je onder andere bergbeklimmen, wandelen, skiën en paardrijden.

Bulgarije is een land in Zuidoost-Europa, gelegen in het oosten van de Balkan en ten zuiden van de rivier de Donau.

Wist je dat veel Bulgaarse muziek grote invloed heeft gehad op de moderne muziek? Veel wereldmuziek reizigers doen Bulgarije aan vanwege de muziek.

Ga naar de vliegvelden:
Burgas

Sofia

Varna

Zoek naar goedkope vliegtickets naar Bulgarije

  • Vliegfabriek.nl
    Vliegfabriek.nl is een jonge, moderne vliegticket maatschappij die voornamelijk op internet actief is
     
  • Vliegtickets.nl
    Vliegtickets.nl heeft bijna alle landen in haar bestand. Een makkelijke en overzichtelijke website om je goedkopen vliegticket te kopen.