Vliegen Aruba

Vliegen Aruba

U kunt goedkoop vliegen naar Aruba met de volgende airlines. U komt dan aan op het enige vliegveld dat men heeft, Airport Aruba. Nadere informatie over Airport Aruba treft u hier aan. 

ArkeFly
ArkeFly is onderdeel van het gerenommeerde TUI Travel en is dus een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die voornamelijk vakantievluchten uitvoert, zowel op charter- als lijndienstbasis.

KLM.com
KLM behoeft in Nederland en daarbuiten eigenlijk geen introductie meer. KLM vliegt al jaren naar alle landen in de wereld.

Martinair
Martinair is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die op 24 mei 1958 werd opgericht door Martin Schröder en John Block onder de naam Martin’s Air Charter.

Prijzen vergelijk bij vliegticket shops

World Ticket Center
Zonder twijfel de grootst aanbieder van vliegtickets en reizen, ook naar Aruba. World Ticket Center biedt vliegreizen over de gehele wereld aan, van losse vliegtickets, tot compleet verzorgde reizen, tot wereldreizen!

Andere aanbieders.

Tips bij het boeken van een vliegticket

  • Bestel direct uw ticket na het vaststellen van uw reisplannen; de meeste vliegtuigmaatschappijen geven kortingen op vluchten die eerder dan drie weken voor vertrek zijn geboekt. Vaak geldt: hoe vroeger, hoe goedkoper!
  • Als u flexibel kunt zijn in uw vliegtijden, dan loont het de moeite te controleren of de vluchten van een dag eerder of later goedkoper zijn.
  • Zorg dat er een zaterdagnacht tussen de heen- en terugreis zit. Vrijwel alle maatschappijen geven dan aanzienlijke kortingen.

Vakantie Aruba
D-reizen heeft zeer goede aanbieding voor all-in vakantie naar Aruba. Campingvakanties, rondreizen en aantrekkelijke last-minutes naar Aruba; je vindt ze bij D-reizen!

Overige informatie Aruba
Men heeft maar Aruba is een 33 km lang eiland dat onderdeel uitmaakt van de Antillen in de zuidelijke Caribische Zee. Samen met Bonaire en Curaçao, vormt het een groep aangeduid als ABC-eilanden van de Benedenwindse Antillen.

In tegenstelling tot veel van het Caribische gebied, heeft Aruba een droog klimaat en een landschap dat dor is en vol met cactussen staat. Dit klimaat heeft ervoor gezorgd dat er jaarlijks veel toeristen vliegen naar Aruba. Het heeft een oppervlakte van 180 vierkante kilometer  en is dichtbevolkt met zijn 103.000 mensen.

Wat velen niet weten is dat Aruba een schat aan bezienswaardigheden herbergt. Aruba telt heel veel grotten die een lust voor het oog zijn. De meest populaire grot staat bekend als de Fontein Cave.
De Huliba Cave, die ten oosten van de Guadirikiri Cave, strekt zich uit over 300 meter en liefhebbers genieten van een bezoek aan deze grot. Dit omdat het entree van de grot, hartvormig is. De bijnaam is dan ook “Tunnel of Love ‘.

Naast zon, zee en heerlijk eten, treft u op Aruba ook veel musea. De Aruba Historisch Museum is gevestigd in het Fort Zoutman en de Willem III Toren. Het museum bevat voorwerpen uit de Spaanse en de Nederlandse koloniale periode. Maar ook het Arikok National Park is waanzinnig mooi. Het bergland van Arikok biedt een adembenemend uitzicht over het eiland, van de stedelijke gebieden en resorts tot aan de weelderige groene Caribisch gebied. Het is niet gek dat er jaarlijks heel veel Nederlanders vliegen naar Aruba.