Ljubljana (LJU) Slovenië – vliegtickets

Vliegen Slovenië
Vliegen naar Slovenië een land met een heerlijk zonnig klimaat. Het ligt aan de zonnige kant van de Alpen en noemt zichzelf ‘het groenste plekje van Europa. En dat is niet gek. Meer dan de helft van dit land is bedekt met bossen.

Zoek je zon en zee, dan vlieg je naar het badplaatsje Piran. Met haar nauwe straatje en mooie architectuur een prachtig dorpje. Maar ook de hoofdstan Ljubljana is prachtig; klein maar zeer gezellig. Je kunt het beste in september Slovenië bezoeken. Dan zijn de prijzen nog echt spotgoedkoop. Ook voor vliegtickets overigens.

Slovenië heeft maar een vliegveld waar direct op wordt gevlogen en dat is Ljubljana (LJU).
Luchthaven Ljubljana is één van de drukste luchthavens in Slovenië en ligt 19 km van Ljubljana.De volgende airliner biedt goedkope vliegtickets naar Slovenië.

 

Adria Airways
Adria Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Slovenië. Adria Airways heeft haar hoofdkantoor op het terrein van Ljubljana Airport in Zgornji Brnik , Cerklje na Gorenjskem , Slovenië , in de buurt van Ljubljana.

Zoek direct de beste vliegticket deals!
  • Vliegfabriek.nl
    Vliegfabriek.nl is een jonge, moderne vliegticket maatschappij die voornamelijk op internet actief is
  • Vliegtickets.nl
    Vliegtickets.nl heeft bijna alle landen in haar bestand. Een makkelijke en overzichtelijke website om je goedkopen vliegticket te kopen.

Informatie vliegveld Ljubljana 
Informatie over het vliegveld vindt u hier.

 

Vliegvelden Slovenië:

  • Ljubljana Airport, [Luchthaven Brnik]
  • Maribor Airport, SI 
  • Portoroz Airport, SI