Ryanair

Ryanair

Ryanair is van oorsprong een Ierse prijsvechter maar inmiddels is Ryanair de grootste low fares carier in Europa. Jaarlijks vliegen meer dan 35 miljoen passagiers met de goedkope vluchten naar 21 landen. De vliegtuigen van Ryanair zijn in goede staat. De vloot bestaat uit meer dan 100 nieuwe Boeing 737-800 vliegtuigen.

Bij Ryanair kun je een vlucht bevestigen of verzetten via internet en per telefoon via de boekingskantoren van Ryanair. Op vluchten die via internet geboekt worden, zit vaak een korting op de prijs. Tickets van Ryanair met andere maatschappijen vergelijken.

Let bij de berekening van de kosten wel op eventuele bijkomende kosten. Vaak liggen de vliegvelden wel wat verder weg van je bestemming en heb je dus bijkomende reiskosten. Bij Ryanair moet je per stuk bagage flink bijbetalen. De bagage vliegt vaak duurder dan jezelf. Om kosten te besparen vliegt Ryanair vaak van de kleine vliegvelden. Hieronder vind je een overzicht van de vliegvelden in de buurt van Nederland en België waar Ryanair landt.

Ga naar de website.