Jetairfly

Jetairfly.com is een merknaam van de N.V. Jetair. Jetair vormt het Belgische onderdeel van TUI Travel en is marktleider in de Belgische toerismesector. Het aanbod omvat vliegvakanties, autovakanties en stedentrips , die onder de merknamen Jetair, VIP Selection, Sunjets.be, Splash travel, VTB Reizen en Seagull aangeboden worden.

Jaarlijks organiseert de grootste Belgische touroperator vele duizenden vluchten tussen luchthavens in België, Luxemburg en Nederland en ca. 70 bestemmingen.

Jetairfly.com werkt volgens een heel eenvoudig concept : indien u een “doe-het-zelver” bent, of over een eigen verblijf beschikt, of voor beroepsredenen reist dan kunt u bij Jetairfly.com tegen een aantrekkelijke prijs een vliegticket of een vliegticket + huurwagen reserveren. Jetairfly.com biedt u bovendien een aantal extra, optionele diensten zoals een verzekering tegen annuleringskosten of een reis- en bijstandsverzekering.
In België biedt Jetairfly.com een aantal voordelige formules, zowel voor het transport naar de luchthaven als voor het parkeren en overnachten bij de luchthaven. Transferservice is in beperkte mate beschikbaar in andere landen.

Ga naar de website van Jetairfly.