Jet2

Jet2Jet2  is een volle dochtermaatschappij van Dart Group PLC. Dart Group PLC is dienstverlener en distributiegroep in de luchtvaartindustrie, waarvan de aandelen op de London Stock Market sinds 1988 staan genoteerd. De jaarlijkse verkopen van Dart Group zijn ongeveer 352 miljoen £(517 miljoen€), met een netto-activa van 71 miljoen£ (104 miljoen€). Voor het financiële jaar tot 31 maart 2008 wordt een omzetstijging verwacht van meer dan 15%.
Lezers van twee top zakelijke- en consumenten reispublicaties in het Verenigd Koninkrijk hebben Jet2.com gekozen als hun favoriete Britse luchtvaartmaatschappij.

Het Holiday Which tijdschrift zorge ervoor dat Jet2.com werd gekroond als de Beste Britse Lijndienstmaatschappij, en daarbij ook een tweede plaats wereldwijd voor wat betreft het aanbevelen van een luchtvaartmaatschappij aan vrienden. Het onderzoek toonde aan dat Jet2.com leider is in de op kerngebieden als comfort en servicemaatstaven.

En daarbij koos de topklasse naam voor onanfhankelijke reizigers Wanderlust Jet2.com als de top laaggeprijsde uitbater in het VK en zelfs tweede na een Australisch gebaseerde low-budget maatschappij (met slechts 2% van de stemmen). Genoeg redenen om met Jet2 te vliegen!

Ga naar de website of bekijk andere, goedkope vliegticket aanbieders.