Flybe

Flybe is een low-fare luchtvaartmaatschappij met als basis Exeter International Airport, Engeland. Het is de grootste onafhankelijke regionale luchtvaartmaatschappij in Europa en vliegt via 99 routes op 40 luchthavens.

De maatschappij heeft hubs in Exeter International Airport, Southampton International Airport, Birmingham International Airport en Belfast City Airport.

Wat de klant zegt over Flybe:  Ik wist niet wat ik kon verwachten van Flybe (low cost carrier), maar ik ben er zeer tevreden over. Onze ticketprijzen waren goed betaalbaar, toestel zag er keurig netjes uit en het personeel was erg vriendelijk.

In 2010 werd bekend dat Air France gaat samenwerken met deze Britse prijsvechter Flybe. De samenwerking met Flybe, naar eigen zeggen een van de grootste regionale luchtvaartmaatschappijen van Europa, gaat eind oktober officieel van start. Flybe is actief in dertien landen met 203 routes. Air France-passagiers krijgen onder meer toegang tot 45 nieuwe routes tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en makkelijkere verbindingen tussen Birmingham, Manchester en Southampton.

Ga naar Flybe of bekijk andere, goedkope vliegticket aanbieders.