Cyprys Airways

Cyprys Airways werd opgericht in 1947 door British European Airways en de Cypriotische regering met hoofdzetel in Nicosia. Na de Turkse invasie in 1974 en de opdeling van het eiland is de thuisbasis verplaatst naar Larnaca. De Cypriotische regering heeft alle aandelen nu in handen, op 5% na, die eigendom zijn van British Airways.

Informatie over en van Cyprus Airways. De vliegtuigen van Amsterdam of Brussel naar Larnaca en Paphos. De maaltijden aan boord van Cyprus Airways. Cyprus Airways vliegt met de modernste Airbus toestellen. 

Cyprus Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Cyprus, gevestigd in Nicosia. Zij verzorgd lijndiensten naar meer dan 30 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en de Golf. Als gevolg van de sluiting van Nicosia International Airport na de Turkse invasie van 1974, is de thuisbasis Larnaca International Airport. De luchtvaartmaatschappij heeft ook een hub op Paphos International Airport.

De vloot van de Cyprus Airways bestaat uit enkel moderne toestellen, waaronder: 3 Airbus A319′s, 7 Airbus A320′s en 2 Airbus 330′s.

Ga naar de website of bekijk andere, goedkope vliegticket aanbieders.