Bangkok Airways

Bangkok Airways eerste luchtvervoerdiensten begon in 1968 opgericht als-”Sahakol Air ‘ en werd het eerste particuliere bedrijf in de luchtvaart Thailand.  Aanvankelijk heeft de luchtvaartmaatschappij charter diensten verleend door middel van het eerste operationele vliegtuig, “Trade Wind”, een tweemotorige 9-persoons vliegtuig.

Vanwege de snelle groei van toerisme en zakelijke investeringen in Thailand, is vervoer door de lucht een steeds belangrijker aspect geworden dat bijdraagt tot zowel de economische groei van het koninkrijk en de ontwikkeling van de infrastructuur. Zo verzorgd men de vluchten van een paar miljoen buitenlandse bezoekers per jaar.

Met het oog op de toenemende vraag naar luchtvervoer is Bangkok Airways officieel aan haar activiteiten begonnen in 1986. Men is gestart met lijnvluchten van Bangkok naar Krabi, Korat, en Surin. 

Daarnaast heeft de maatschappij eveneens vergunningen verkregen om internationaal te vliegen naar Myanmar, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië, Singapore, China en Japan.

Dus, neem een goedkope vlucht via Bangkok Airlines! Goedkope vliegtickets vind je op de website.

Ga naar de website van Bangkok Airlines of bekijk andere, goedkope vliegticket aanbieders.