Arkefly

Vliegen met Arkefly

U kunt gemakkelijke kijken of een vlucht beschikbaar is met de bovenstaande boekingsmodule.

ArkeFly is onderdeel van het gerenommeerde TUI Travel en is dus een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die voornamelijk vakantievluchten uitvoert, zowel op charter- als lijndienstbasis. ArkeFly voert vluchten uit voor de vakantiegangers van TUI Nederland, die hun reizen geboekt hebben bij vakantiemerken als KRAS, Arke of Holland International..

ArkeFly vliegt naar bestemmingen in het Middellandse Zeegebied, het Rode Zeegebied, de Canarische Eilanden, Noord-Afrika alsmede naar de Caraïben, Latijns-Amerika, Canada en de Nederlandse Antillen.

Arke beschikt thans over 155 vliegtuigen variërend van de Boeing 747-400 tot de Fokker-100. Internationaal is TUI de grootste reisorganisatie van Europa en werken ruim 200 reisorganisaties in zestien landen samen onder de paraplu van de World of TUI. In zes landen heeft TUI eigen airlines met een gezamenlijke vloot van ruim 155 toestellen.

ArkeFly opereert in Nederland met een vloot van B767 en B737-800. In de komende jaren zal de B767 vervangen worden door de hypermoderne B787 ‘dreamliner’ en wordt het aantal B737-800’s geleidelijk verder uitgebreid.      

In de Boeing 767-300 biedt ArkeFly het unieke drie-klassenconcept: Economy Class (76 cm stoelruimte), de door ArkeFly ontwikkelde Comfort Class (84 cm stoelruimte) en Star Class (104 cm stoelruimte). In de Boeing 737-800 wordt met twee klassen gevlogen, namelijk Economy- en Comfort Class. Afhankelijk van stoelklasse en bestemming kunnen passagiers gratis tussen de 25 en 45 kilogram ruimbagage meenemen. ArkeFly vliegt zowel op bestemmingen rond de Middellandse Zee als op verre bestemmingen, voornamelijk rond het Caribisch gebied

Ga naar de website van ArkeFly.

.